Denna helg är det det en av Europas största flygshower här i lilla Dala-Järna. De tjuvstartade redan i torsdags, de dundrande vidundren kommer runt husknuten (vi bor inte alls långt från Flygfältet) så det skallrar i fönstren. Riktigt roligt! Vår lilla by lever verkligen upp, det räknas med ca 30 000 besökare. smiley Colle är cool som en igloo, han rör inte en fena fast det är ett fruktansvärt dån när Viggen och alla andra kommer. Skönt att ha en hund som har ett sånt bra psyke smiley Det är campare med husbilar och husvagnar överallt, och Colle älskar allas uppmärksamhet, han hälsar verkligen gärna på allt och alla! Idag var det en dam som log åt honom: “Oj va söt han är! Vilka roliga öron, ska de vara så?”smiley

Vi har varit ute i skogen och letat svamp och bär och Colle älskar blåbär lika mycket som jag gör, han äter för fullt smiley Ska försöka mig på att träna honom på kantareller, men det är lite svårt när jag är så dålig på att få tag på dem själv……Får nog bli affärens svamp att träna honom på som det ser ut i dagsläget. Lika kul som att äta blåbär är det ju inte att bli stungen av jordgetingar…men det gick bra denna gång som tur var, ett stick på nosen och ett på tassen.smiley

Förutom att få springa lös, äta blåbär och tigga ostmacka i skogen är gyttjebad ett favoritnöje….det är ju tur att han gillar att duscha!! Älskade lilla Lortgrisen smiley